Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Mini waterpolo toernooi Polar Bears , 20 januari 2018

26/01/2018

Afgelopen zaterdag organiseerde Polar Bears het jaarlijkse mini toernooi. De opkomst was groot met 75 deelnemende kinderen verdeeld over 10 teams van 7 verenigingen waaronder 3 teams van Polar Bears zelf.

Het toernooi stond in het teken van samenwerken en sportiviteit. En sportief waren de kids. Met gemak hielpen ze enkele andere verenigingen die te weinig spelertjes hadden en speelden lekker met meerdere verenigingen mee.

Wat anekdotes gedurende het toernooi:

Delano, 6 jaar, met een hele dikke glimlach: Hebben jullie het gezien, ik heb deze wedstrijd 2x gescoord!

Noa, 7 jaar: ik had nog veel meer wedstrijden willen spelen!

Dyon, 8 jaar: ik help ook gewoon de andere teams hoor, zij moeten toch ook mee kunnen doen!

Aan het einde van de middag nadat de meeste kinderen zo’n 6 wedstrijden gespeeld hadden en de eerste verschijnselen van vermoeidheid opdoken, sloten we natuurlijk af met een groepsfoto en een vaantje om deze mooie dag te herinneren.

Als laatste wil ik de organisatie en alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedanken. Onze gasten waren onder de indruk van hoe deze dag georganiseerd was. Chapeau!

Meerdere ouders vonden het ook super dat de scheidsrechters in het water waren en op die manier de allerkleinsten konden begeleiden en wat tips & tricks konden leren.

Op naar het volgende toernooi!

Annemiek Godefroy

Teammanager Mini’s Polar Bears