Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Nieuwe kleding – gebruiktips

28/10/2016

Vandaag heeft onze kledingleverancier en sponsor World Wide Wear / Waterswim de eerste kleding uitgereikt aan de teams. Ze begonnen bij de mini’s!

.img_7001

Was- & gebruiksvoorschriften
De badpakken en zwembroeken zijn gemaakt van duurzame kwalitatief hoogwaardige stoffen met een hoge mate van chloorbestendigheid en uitstekende stretch. Nadeel hierbij is dat de stoffen ook hun kwetsbaarheid kennen bij het in contact komen met “ruwe oppervlakten”.
De stof laat dan sneller “witte” pluisjes zien (dit is de binnenkant van de stof wat niet voorzien is van de gesublimeerde kleuren). Dit is niet nadelig voor de kwaliteit, het is geen slijtage maar “pillen” wat bijvoorbeeld ook vaak bij een wollen trui of zijden blouse voorkomt als je deze “haalt” of wrijft.
Om jullie lang plezier te laten hebben van de badpakken, zwembroeken en ander kleding hieronder de volgende tips & gebruiksvoorschriften.

Gebruiksvoorschriften zwemkleding

 • Vermijd aanraking met ruwe oppervlaktes zoals glijbaan, klittenband, startblok, duikplank, muur, vloer, draagband tassen, ruwe banken, of badrand om beschadigingen te voorkomen.
 • Na gebruik gelijk uitspoelen met koud water.
 • Niet wringen maar deppen of rollen in een handdoek als deze nat is.
 • (Hand) wassen in enkel lauw water.
 • Geen wasmiddel toevoegen bij (hand) was.
 • Niet wassen in de wasmachine en niet in de droogtrommel drogen.
 • Goed uithangen om te drogen.
 • Niet drogen op/bij de verwarming.

Gebruiksvoorschriften polo & short

 • Wassen met gelijke kleuren.
 • Binnenste buiten wassen.
 • Geen wasverzachter gebruiken.
 • Maximaal wassen op 40 graden
 • Niet gelijk wassen met ander textiel dat ruwe knopen, randen of klittenband heeft!

img_7002  img_6999

Dragen van de kleding
De waterpoloteams vanaf onder 11 en de synchroonzwemsters dragen met ingang van 1 november 2016 deze kleding (short en poloshirt) bij alle wedstrijden, ploegpresentaties, prijsuitreikingen en dergelijke. Zo laten we zien dat we van Polar Bears zijn en hebben we als club altijd dezelfde uitstraling. We willen niet dat er andere kleding wordt gedragen na 1 november 2016. Dit hebben we ook met de sponsors van deze kleding afgesproken.

Alleen World Wide Wear / Waterswim
Onze sponsor World Wide Wear / Waterswim heeft een heel mooi pakket samengesteld tegen een zeer goede prijs. We hebben met hun ook de afspraak gemaakt, als onderdeel van de sponsorovereenkomst, dat we geen ander promotiemateriaal en (zwem)kleding bij een andere leverancier afnemen.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com