Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Nieuwe kledinglijn

07/09/2016

Laatst pasmoment: woensdag 14 september 17.30 – 18.30 uur

Vanaf 1 november a.s. introduceren wij samen met onze leverancier en sponsor World Wide Wear / Waterswim de nieuwe kleding en zwemkleding voor de teams. Op de shirts staan sponsoren vermeld waardoor we de prijzen voor de kwalitatief zeer goede kleding zo laag mogelijk hebben kunnen houden. Bedankt sponsoren! Deze kleding is verplicht voor alle waterpololeden (met uitzondering van de mini’s en zwemgroep) en voor de leden van synchroonzwemmen.

Waarom een kledinglijn?
De laatste jaren hebben we als vereniging weinig geïnvesteerd in een eenduidige kledinglijn met als gevolg dat ieder team zijn eigen kleding ontwikkelde en het een allegaartje van stijlen en ontwerpen werd. We willen ervoor zorgen dat we met een herkenbare kledinglijn voor de hele vereniging het wij gevoel en de trots om lid te zijn van Polar Bears uitdragen. Of je nu 6 of 66 bent, selectielid of beginnend bij de mini’s of al langer waterpolo speelt of bij synchroonzwemmen zit, we zijn allemaal lid van Polar Bears.

Daarom hebben we in samenwerking met World Wide Wear / Waterswim een nieuwe lijn ontworpen. De kwaliteit van de kleding is erop berekend dat het bij normaal gebruik de komende drie jaar mee gaat. Omdat kinderen groeien, we wel eens ergens iets laten liggen en er bij iedereen in de was wel eens iets fout kan gaat, organiseren we tweemaal per seizoen een ruilbeurs/ koopmarkt.

Pasmiddagen en -avonden
Voor deze nieuwe kledinglijn organiseren we op woensdag 7 september van 17.30 u tot 19.30 uur, vrijdag 9 september van 17.00 – 20.00 uur en woensdag 14 september van 17.30 -18.30 uur pasmomenten in de Dolfijn.

Kosten
Leden van afdeling synchroonzwemmen kopen een short en poloshirt voor 45 euro. Op het shirt komt ook het logo van synchroon. De waterpololeden kopen een short , poloshirt en zwembroek of badpak. De kosten hiervoor zijn 70 euro voor de heren en 95 euro voor de dames. Betaling kan per pin of contant en gaat via World Wide Wear.

Dragen van de kleding
De waterpoloteams vanaf onder 11 en de synchroonzwemsters dragen met ingang van 1 november 2016 deze kleding (short en poloshirt) bij alle wedstrijden, ploegpresentaties, prijsuitreikingen en dergelijke. Zo laten we zien dat we van Polar Bears zijn en hebben we als club altijd dezelfde uitstraling. We willen niet dat er andere kleding wordt gedragen na 1 november 2016. Dit hebben we ook met de sponsors van deze kleding afgesproken.

Gratis eigen naam op zwemkleding en tas
Naast de verplichte polo, short en zwemkleding kunnen er ook nog tassen, hoody’s en caps besteld worden. Voor de tassen en de hoody’s kan elk team ook sponsoren zoeken. Op de clubtas kan je naam en een nummer gratis worden bedrukt. Dat laatste geldt ook voor de zwemkleding en eventueel eigen caps.

Alleen World Wide Wear / Waterswim
Onze sponsor World Wide Wear / Waterswim heeft een heel mooi pakket samengesteld tegen een zeer goede prijs. We hebben met hun ook de afspraak gemaakt, als onderdeel van de sponsorovereenkomst, dat we geen ander promotiemateriaal en (zwem)kleding bij een andere leverancier afnemen.
Bij de vereniging is Erna van Dorp contactpersoon voor de kleding (ernavandorp@gmail.com) of Ilse Jonkers van World Wide Wear (info@waterswim.nl). Met andere vragen kun je terecht bij secretaris@polarbears.nl.

.imgres

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com