Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Oranje berinnen pakken zilver op EJK

28/08/2017

In het Servische Novi Sad is het Jong Oranje o.17 net niet gelukt om de Europese titel te veroveren. De ploeg met Nina ten Broek, Simone van de Kraats en Cynthia Mulder in de gelederen, verloor de finale nipt met 10-11 van Spanje. Nederland kwam dichtbij een gouden plak maar in de laatste periode trokken de Spaansen toch aan het langste eind. Simone van de Kraats was in de eindstrijd twee keer trefzeker.

Nederland kende een zeer sterk toernooi. In de poulefase werd afgerekend met Roemenië, Griekenland en Groot-Brittannië. In de kruisfinales werden Servië en Hongarije ogenschijnlijk makkelijk verslagen.

Nederland – Spanje: 10-11
Periodestanden: 2-3, 3-3, 3-2, 2-3
Doelpunten Nederland: Lieke Rogge 3, Maxine Schaap 3, Simone van der Kraats 2, Rozanne Voorvelt en Marit van der Weijden.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com