Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Overlijdensbericht

17/10/2023

Geachte leden van Polar Bears,

Met diepe droefheid delen wij het verschrikkelijke nieuws dat ons zeer gewaardeerde verenigingslid, Lian Wiggers, is overleden. Gisteren vond een verschrikkelijk ongeval plaats waarbij Lian betrokken was. Terwijl ze op haar fiets naar huis reed, werd ze aangereden. Ondanks alle medische inspanningen is ze aan haar verwondingen overleden. Deze gebeurtenis is onwerkelijk en nauwelijks te bevatten.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar haar man Steef-Jan, hun kinderen Cato, Stan en Ellis, en naar haar hele familie. We wensen hen veel kracht en steun toe in deze onvoorstelbaar moeilijke tijd.

Lian was een drijvende kracht binnen onze vereniging en vervulde tal van belangrijke rollen. Ze was verantwoordelijk voor de ledenadministratie, het opstellen van het juryrooster, de communicatie van ons ‘berenvel’ via het scorebord, teammanager en zelfs scheidsrechter. Maar ze deed nog meer, ze hield onze website up-to-date, was een ware sportlink goeroe, programmeur, creatief brein, ontwerper van templates, organisator, noem maar op. Ze zette zich altijd vol overgave in, soms met een beetje gemopper vanwege de omvang van het werk, maar ze was altijd onze reddende engel wanneer er ergens problemen opdoken. We zullen haar tomeloze inzet, haar enthousiasme en bovenal haar warme persoonlijkheid enorm missen binnen de club. Lian, een berin in hart en nieren.

Om samen te kunnen rouwen en onze herinneringen aan Lian te delen, komen we als bestuur dinsdag en woensdagavond om 19.30 uur samen in ons clubhuis, De Dolfijn. Het clubhuis zal in die tijd open zijn voor alle leden van Polar Bears. Laten we samen troost vinden in elkaars aanwezigheid en herinneringen aan Lian koesteren. Haar nalatenschap zal voortleven in onze harten en, belangrijker nog, binnen onze vereniging.

Met oprechte deelneming,

namens het bestuur van Polar Bears

Angelique Jonker

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com