Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Perfect weekeinde voor vrouwen Polar Bears

30/01/2017

In aanloop naar de halve finale voor de beker deed Polar Bears wat er van ze verwacht werd. Tegen de onderste twee teams werd er in een dubbel weekend geen fout gemaakt. Op zondag kon het zelfs nog enigszins aan zijn doelsaldo werken.

In de eigen Peppel won het zaterdag gemakkelijk van ZPB. Halverwege de wedstrijd had het al een comfortabele 6-2 voorsprong te pakken, de wedstrijd kabbelde uiteindelijk voort naar een 10-7 overwinning. Zondag was De Ham de tegenstander, die de dag ervoor verrassend de eerste overwinning van het seizoen boekte. Polar Bears deelde echter geen cadeautjes uit . Met 7-16 boekte het de grootste overwinning dit seizoen.

Polar Bears zal deze week warmdraaien voor de halve finale voor de beker. Te beginnen vrijdagavond in eigen huis. Widex GZC Donk, dat vorige week in een thriller (7-6) werd verslagen, is dan de tegenstander.

De mannen van Polar Bears boekten een bonuspuntje. Gedoodverfd titelkandidaat AZC Moscow, dat met een contigent aan gerenommeerde buitenlandse toppers speelt, werd in eigen huis op 10-10 gehouden. Een knappe prestatie, die tot stand kwam in de allerlaatste seconden. Tarik Scherrenburg schoot in extremis de gelijkmaker binnen. Ook de mannen zijn nog volop verwikkeld in de bekerstrijd. Voorafgaand aan de vrouwen speelt het vrijdag zijn halve finale tegen Het Ravijn, een herhaling van de eindstrijd van vorig jaar.

Foto: Gunnink Fotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com