Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Play-offs van start!

03/04/2018

Alle voorbeschouwingen ten spijt, de competitie gaat met de play-offs nu echt beginnen. Met de tweede plek in de eindrangschikking komt Polar Bears in de kwartfinale uit tegen ZPB H&L Productions.

Een kansrijk editie kan dit voor de berinnen zeker worden, met de tweede plek en een plaats in de bekerfinale. Kom de play-offs vrijdagavond aftrappen!

Vrijdag 6 april
20.30 uur Polar Bears – ZPB H&L Productions

Zaterdag 7 april
18.00 uur ZPB H&L Productions – Polar Bears

Zondag 8 april (evt.)
19.30 uur Polar Bears – ZPB H&L Productions

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com