Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Dames naar halve finale play-offs

18/04/2017

De dames zijn doorgedrongen tot de halve finales van de play-offs. In twee wedstrijden werd ZV de Zaan met 4-11 en 13-9 verslagen. Het was sowieso een goed weekend voor de damestak van Polar Bears. Naast het bereiken van de halve finale won dames 2 de ManMeer!-Cup. Een perfect weekeinde.

In de halve finale zijn de dames gekoppeld aan ZVL-Hawabo, hetgeen coach Evangelos Doudesis in februari al voorspelde. De winnaar van de reguliere competitie kwam Polar Bears dit seizoen in de competitie al drie keer tegen. Drie keer was er verlies (9-10 thuis, 17-12 en 13-6 uit).

De heren komen deze week voor het eerst in actie in de play-offs. Donderdag wordt het bal geopend tegen UZSC. Coach Jeroen Cavalje zei daar eerder over: “UZSC is te verslaan, voor meerdere ploegen, alleen hebben ze bewezen dit jaar het meest constant te zijn. Wij moeten het wedstrijd voor wedstrijd bekijken. UZSC is de betere, maar absoluut niet onverslaanbaar.”

Speelschema:
Donderdag 20 april 20:00 uur: UZSC – Polar Bears (Heren)

Vrijdag 21 april 20.50 uur: ZVL-Hawabo – Polar Bears (Dames)

Zaterdag 22 april 17.00 uur: Polar Bears – ZVL-Hawabo (Dames)
Zaterdag 22 april 18:45 uur: Polar Bears – UZSC (Heren)

Zondag 23 april 19:30 uur: UZSC – Polar Bears (Heren)
Zondag 23 april nnb: ZVL-Hawabo – Polar Bears (Dames)

Woensdag 12 april
ZV De Zaan – Polar Bears 4-11
Periodestanden: 1-4, 0-3, 3-2, 0-2
Doelpunten De Zaan: Marjoleijn Boutsma 2, Lieke Rogge 2.
Doelpunten Polar Bears: Brigit Mulder 2, Iris Wolves 2, Vivian Sevenich 2, Noha Zwiers, Nina ten Broek, Simone v/d Kraats, Elsemiek Sevenich en Nienke Vermeer.

Vrijdag 14 april
Polar Bears – De Zaan: 13-9
Periodestanden: 5-2, 2-1, 5-4, 1-2
Doelpunten Polar Bears: Nienke Vermeer 5, Cynthia Mulder 4, Simone vd Kraats 2, Iris Wolves en Nina ten Broek.
Doelpunten De Zaan: Maxine Schaap 3, Rianne Bruining 2, Lieke Rogge, Lisanne Soffner, Sterre Kooman en Marjoleijn Boutsma.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com