Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears onder 13 tweede van Nederland

15/05/2017

De junioren van Polar Bears onder de dertien jaar zijn afgelopen weekend tweede van Nederland geworden. Tijdens het NK in Zaandam won het team al zijn wedstrijden tot aan de finale, waar strafworpen de beslissing brachten. Uiteindelijk nam thuisploeg ZV de Zaan ze net beter en won met 15-16.

Op zaterdag won Polar Bears zijn eerste duel overtuigend met 6-10 van MNC Dordrecht, daarna waren de beren PSV met 7-6 de baas. Daarmee sloot het de poule op de eerste plek af en moest het op zondag spelen tegen De Zijl. Ook die werd aan de zegekar gebonden met 5-3, waarna de finale wachtte tegen de organiserende vereniging ZV de Zaan. Daarin waren de verschillen klein en er stond na vier periodes spelen een 9-9 stand op het scorebord. Na strafworpen won uiteindelijk ZV de Zaan.

Een fantastische prestatie van Polar Bears onder de dertien! Nadat ze al overtuigend kampioen werden, zijn ze nu tweede van Nederland geworden!

Resultaten zaterdag 13 mei 2017
MNC Dordrecht – Polar Bears 6 – 10
Polar Bears – PSV 7 – 6

Resultaten zondag 13 mei 2017
Polar Bears – De Zijl 5-3
Polar Bears – ZV de Zaan 15-16 *na strafworpen

 

 

https://www.nflplayershop.com, https://www.lionsplayershop.us, https://www.49ersplayershop.us, https://www.billsplayershop.us, https://www.packersplayershop.us, https://www.texansplayershop.us, https://www.chiefsplayershop.us, https://www.ravensplayershop.us, https://www.cowboysplayershop.us, https://www.ramsplayershop.us, https://www.buccaneersplayershop.us, https://www.eaglesplayershop.us, https://www.nflprostore.us, https://www.patriotsplayeronline.com