Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears als nummers drie en vier de winterstop in

14/12/2021

Polar Bears sluit de eerste seizoenshelft in de bovenste regionen af. Zowel de heren als de dames besloten het jaar met een overwinning. De dames wonnen met 9-7 van Het Ravijn. De heren hadden weinig moeite met ZVL-1886: 14-8.

De berinnen waren beducht voor de taaie tegenstander uit Nijverdal. Hoewel de ploeg niet bovenin meedraait, maakt het de topploegen tot dusverre wel lastig. Dat bleek ook nu het geval. Polar Bears besliste drie minuten voor het einde pas het duel met Storm Willemsen die de eindstand op het bord zette.

Voor de heren ging de wedstrijd een stuk makkelijker af. Halverwege stonden de beren al op een comfortabele 8-3 voorsprong en konden de wedstrijd zodoende tot het einde controleren. Dankzij de zege klom Polar Bears op naar de vierde plek. Met één punt minder dan Het Ravijn en drie punten achter De Zaan, dat een wedstrijd meer heeft gespeeld. Koploper AZC is uit zicht met negen punten voorsprong.

Zaterdag 12 december
Het Ravijn – Polar Bears 7-9
Periodestanden: 2-2, 2-3, 2-2, 1-2
Doelpuntenmakers Polar Bears: Storm Willemsen 3, Laura Schinkel 3, Lola Moolhuijzen, Jill Oort, Fleurien Bosveld.

ZVL-1886 – Polar Bears 8-14
Periodestanden: 2-3, 1-5, 3-3, 2-3
Doelpuntenmakers Polar Bears: Kas te Riele 3, Sam Kunz 2, Rick Meijer 2, Timo Zittersteijn 2, Lars ten Broek, Jens Wijgers, Tarik Scherrenburg, Marnick Snel, Sander Roels.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com