Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears besluit reguliere competitie als tweede

22/02/2022

Het jaar is pas twee maanden onderweg, maar voor de waterpolosters van Polar Bears zit de reguliere competitie er alweer op. Afgelopen zaterdag sloot de ploeg dankzij een 12-4 winst op ZVL-1886 de ranglijst af als tweede.

Vanwege de drukke internationale agenda, met onder meer twee eindrondes, besloot de nationale zwembond vorig jaar al om het seizoen te vervroegen. Daardoor is de nationale finale al in maart.

In die periode zal Polar Bears haar titel verdedigen, die het vorig seizoen veroverde door GZC Donk over twee wedstrijden te verslaan. De Edese club is opnieuw een van de kanshebbers. Op de ranglijst bleef nummer één ZV De Zaan met negen punten voorsprong ver uit zicht, maar wisten de berinnen de Zaankanters al wel drie keer te verslaan.

In eerste de play-off zal Polar Bears tegen De Ham aantreden, wat geen probleem voor de ploeg van coach Koen de Weerd moet zijn. Dit seizoen werden zij met 14-8 en 18-11 al twee keer opzijgezet.

Zaterdag 19 februari
ZVL-1886 Center – Polar Bears: 4-12
Periodestanden: 1-2, 1-4, 0-2, 2-4
Doelpuntenmakers Polar Bears: Laura Schinkel 4, Aniek Roekevisch 3, Fleurien Bosveld, Storm Willemsen, Nina van de Geijn, Lotte van Wingerden, Nienke Vermeer.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com