Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears en hoofdsponsor KING staan stil bij internationale vrouwendag

08/03/2021

8 maart staat in het teken van de vrouw en deze dag laten KING RootBarrier en Polar Bears niet zomaar aan zich voorbijgaan. Voor beide partijen geldt: de vrouwen staan in de schijnwerpers.

Vrouwen zijn het lichtpunt van deze dag en daarom heeft KING de damesploeg van Polar Bears verrast met een passend cadeau. “Het is een cadeau waaruit de boodschap spreekt dat we de inzet van het team enorm waarderen en gewoon heel erg blij met ze zijn”, aldus Pascalle Lahay, de directeur van KING. Het cadeau is een waxinelichtje met een persoonlijke boodschap. Als het waxinelichtje brandt, dan verschijnt de boodschap in het kaarsje.

In oktober 2019 werd KING de hoofdsponsor van de damesploeg. Het bedrijf KING RootBarrier is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van duurzame (nonwoven) oplossingen tegen wortelopdruk, onkruid voor de professionele groenvoorziening en de grond-, weg- en waterbouw.

De waardering is wederzijds volgens de hoofdcoach van de ploeg, Evangelos Doudesis. “Prachtig dat onze hoofdsponsor onze dames op deze wijze een hart onder de riem steekt. Daar zijn we hen heel erg dankbaar voor. Het is fijn om zo’n betrokken hoofdsponsor te hebben.”

Polar Bears is trots op de huidige prestaties van de ploeg en die in het verleden. Met vele successen, maar ook de inspiratie die vele speelsters gaven aan de jeugd en de diverse rollen die binnen de club worden bekleed. Het maakt Polar Bears tot de huidige club die het nu is.