Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears gaat twee keer ten onder

19/02/2020

Zowel de mannen- als de vrouwenploeg van Polar Bears heeft niet van GZC Donk kunnen winnen. Voor de vrouwenploeg betekent dat het is uitgeschakeld voor de beker. Vorig seizoen wisten de berinnen nog beslag te leggen op de titel.

De marge na vorige week (16-14 winst) was met twee treffers dun (bekerwedstrijden gaan over twee duels), maar Polar Bears maakte toen een goede indruk tegen het sterke GZC Donk. Het grote aantal tegendoelpunten was wel problematisch bij een eventuele gelijke stand na de tweede wedstrijd.

In de return kwam de ploeg tot twee keer toe terug van een achterstand van drie treffers, maar kon de marge nooit terugbrengen naar één. Gezien dat het aantal doelpunten laag bleef, was dat nodig voor een plek in de halve finale. De score finishte op 8-5 voor GZC Donk.
De mannen gingen in de Peppel met 9-15 onderuit tegen de mannenploeg van GZC Donk. De gehele wedstrijd keek de ploeg aan tegen een achterstand en was niet bij machte bij te blijven tegen de nummer twee van de eredivisie.

Foto: Gunnink Fotografie