Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears-gekleurd jeugdteam naar Nice voor kwalificatie EK

26/03/2019

Deze week reist het Nederlandse team onder de vijftien jaar naar Nice, om daar kwalificatie voor het EK Waterpolo af te dwingen. In de poule staat de ploeg tegenover Wit-Rusland, Kroatië, Spanje en thuisland Frankrijk. Precies in die volgorde is ook het wedstrijdschema, met de eerste wedstrijd op donderdag.

Namens Polar Bears zijn Lars ten Broek en Marnick Snel geselecteerd. Ook coach Wim de Weerd is erbij als teammanager. Pepijn Stevens en Alain Bovenkamp zijn geselecteerd namens het Veenendaalse VZC, waar Polar Bears intensief mee samenwerkt.

Alleen de poulewinnaars plaatsen zich voor het EK dat eind juli in Bulgarije wordt gespeeld.

EKT Jongens o.15 – 28 t/m 31 maart Nice, Frankrijk
Speelschema Nederland

Donderdag 28 maart
18.00 Wit-Rusland – Nederland

Vrijdag 29 maart
09.00 Nederland – Kroatië
18.00 Spanje – Nederland

Zondag 31 maart
11.00 Frankrijk – Nederland

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com