Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears klimt op naar derde plek

21/11/2022

De eerste teams van Polar Bears kenden een prima weekend. Dankzij eigen zeges en misslagen van de concurrentie deden beide ploegen goede zaken.

De heren profiteerden dankbaar van een nederlaag van UZSC. De Utrechters gingen met 14-9 onderuit, de ploeg boekte zelf een vrij eenvoudige overwinning op laagvlieger De Ham. In Krommenie waren jongelingen Lars ten Broek en Sam Kunz samen goed voor acht treffers en daarmee verantwoordelijk voor net iets meer dan de helft van de doelpuntenproductie: 15-8. Daardoor klommen de beren op  naar de derde plek.

Ook de dames staan nu derde en speelden ook tegen De Ham. De ploeg van Koen de Weerd kende wel meer moeite met de thuisploeg. Halverwege stond de ploeg op een nipte 7-5 voorsprong, die het in het vervolg wist uit te bouwen tot 13-10.

Komend weekend wacht er een bekerronde. De heren ontvangen in de kwartfinale ZPB uit Barendrecht, dat verrassend goed presteert in de competitie. Voor de dames wacht UZSC.

Foto: Mark Gunnink

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com