Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears komt tekort tegen koploper

19/12/2018

Hoewel de ploeg na twee periodes spelen tegen een 3-7 achterstand aankeek en de wedstrijd leek gespeeld, gloorde er in de slotfase alsnog hoop op een stunt van de beren. Koploper UZSC zat ogenschijnlijk makkelijk in het zadel, begon te wankelen, maar bleef net overeind. Polar Bears kwam niet verder dan 8-10.

Daarmee zit het interim-avontuur van de coaches Wim de Weerd en Mike van Beek, die tot de winterstop zouden blijven, erop. De club is momenteel bezig met de definitieve opvolger van de in november vertrokken Jan-Bram van Luit.

De Edese club sluit de eerste seizoenshelft af op de vierde plek. Dat valt met name te danken uit de sterke seizoenstart. De laatste weken kwam er wat zand in de motor, waarin maar één punt uit de laatste vier duels werd behaald. Ondanks het zwaardere programma in de periode, komt de winterstop als geroepen voor de beren.

Eind januari hervatten zowel de heren als de dames weer de competitie.

Foto: Gunnink Fotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com