Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears noteert weer eens twee overwinningen

01/03/2021

Zowel de heren- als de damesploeg van Polar Bears heeft in het afgelopen weekend weer drie punten kunnen bijschrijven. De laatste overwinningen van beide ploegen dateerden van 6 februari. De heren wonnen nipt met 9-8 van ZPB. De dames waren met 13-6 te sterk voor PSV.

De herenploeg hervatte de competitie weer, nadat de eerste weken in het teken stonden van de beker. Dat betekende dat internationals Eelco Wagenaar, Guus Wolswinkel en Tom de Weerd weer van de partij waren, wat net het broodnodige steuntje in de rug gaf.

Tegen ZPB ging de wedstrijd gelijk op. Polar Bears kwam van 3-5 terug tot 8-6, maar zag hoe ZPB toch weer op gelijke hoogte kwam. Sjors de Kater zorgde met de winnende 9-8 anderhalve minuut voor tijd voor de overwinning.

De dames versloegen net als drie weken eerder PSV. Toen met 15-9, nu was het verschil zeven treffers met 13-6. Het verschil was in de eerste periode al gemaakt (6-1) en liep zelfs op naar 8-1 voordat PSV weer wist te scoren. Daarna werd de wedstrijd soepel uitgespeeld.

Zaterdag 27 februari
ZPB – Polar Bears 8-9
Periodestanden: 2-2, 2-1, 1-3, 3-3
Doelpuntenmakers Polar Bears: Lars ten Broek 2, Sander Roels 2, Jikke Tolsma, Sjors de Kater, Tom de Weerd, Rick Meijer, Kas te Riele.

Polar Bears – PSV 13-6
Periodestanden: 6-1, 2-1, 3-1, 2-3
Doelpuntenmakers Polar Bears: Storm Willemsen 5, Laura Schinkel 3, Nina ten Broek 2, Lola Moolhuijzen 2, Fleurien Bosveld.

Foto: Gunnink Fotografie.