Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears opnieuw naar winst in slotfase

16/10/2018

Voor de derde keer op rij bleven de beren ongeslagen en voor evenzoveel keren ging dat in de uiterste slotfase. Na eerdere winstpartijen tegen De Ham (9-10) en ZVL (9-8) werd dit keer promovendus ZV De Zaan met miniem verschil verslagen: 7-8.

Polar Bears begon uitstekend aan de wedstrijd. Via twee doelpunten van Tom de Weerd en Ruud van der Horst en Rick Meijer die ook scoorden, pakte de ploeg al snel een 0-4 voorsprong. Tot diep in de laatste periode werd die geconsolideerd, tot De Zaan drie minuten voor het einde terugkwam tot 7-7. Opnieuw was daar echter goudhaantje Tom de Weerd, die net als vorige week een minuut voor het einde de winnende treffer binnenschoot.

De dames van Polar Bears speelden dit weekend twee bekerwedstrijden tegen eersteklasser Het Y uit Amsterdam. Op zaterdag kon de ploeg het klassenverschil nog niet geheel uitdrukken met de 4-15 winst. De tweede wedstrijd ging feilloos met 22-6 gewonnen. De ploeg kent nu een rustperiode, 10 november komen de berinnen weer in actie. De mannen gaan aankomend weekend bekeren, met eersteklasser OZ&PC als tegenstander.