Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears speelt met hekkensluiter 

07/03/2023

De heren van Polar Bears beleefden een eenvoudige avond zaterdag. De nummer twee van de eredivisie trakteerde hekkensluiter De Linge op een dikke 23-10 nederlaag.

De beren wisten op voorhand als een van de meest veelscorende ploegen dat ze weinig te vrezen hadden tegen de meestgepasserde defensie. In de eerste periode bleef het nog rustig (2-0), daarna drukte de ploeg het gaspedaal in en snelde eenvoudig weg van de tegenstander. De Hongaar Benedek Szöke werd topscorer met vijf treffers. Doelman Sander Berkenbosch verving Eelco Wagenaar en fleurde z’n speelminuten op met de laatste treffer.

Komend weekend ontvangt Polar Bears Zv De Zaan bij zowel de mannen als de vrouwen. Een generale repetitie voor de bekerfinale van volgende week waar beide verenigingen elkaar in beide finales treffen.

Zaterdag 4 maart
De Linge/PCG – Polar Bears 10-23
Periodestanden: 0-2, 2-7, 4-7, 4-7
Doelpuntenmakers Polar Bears: Benedek Szoke 5, Ruud van der Horst 4, Marnick Snel 3, Sam Kunz 2, Sander Roels 2, Sjors de Kater 2, Jens Wijgers 2, Guus Wolswinkel, Imme van der Schaaf, Sander Berkenbosch.

https://www.nflplayershop.com, https://www.lionsplayershop.us, https://www.49ersplayershop.us, https://www.billsplayershop.us, https://www.packersplayershop.us, https://www.texansplayershop.us, https://www.chiefsplayershop.us, https://www.ravensplayershop.us, https://www.cowboysplayershop.us, https://www.ramsplayershop.us, https://www.buccaneersplayershop.us, https://www.eaglesplayershop.us, https://www.nflprostore.us, https://www.patriotsplayeronline.com