Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears start met de wind in de zeilen

27/09/2017

De aloude traditie binnen de businessclub van Polar Bears – skûtsjesilen door de Friese wateren – werd onlangs weer een feestelijk nieuw leven ingeblazen. Sponsoren werden, naast bijgepraat over de plannen van Polar Bears, ook een stuk wijzer in de zeemanskunsten. Aan het eind van de dag wist iedereen wat een fokkenschoot was, werden de giek en het grootzeil moeiteloos bediend en had de Friese palingroker een speciaal plekje binnen de Edese harten veroverd.

Ook werd het contract met Zegers Bouw, teamsponsor van de heren van Polar Bears, officieel bezegeld op het skûtsje.

De afgelopen maanden zijn de sponsoren meegenomen in het ‘verhaal’ op weg naar 2021, het jaar dat Polar Bears 75 jaar bestaat. Ook het jaar waarin de club de wind constant in de zeilen wil hebben, met het doel om met zowel de heren als dames Nederlands kampioen te zijn en als het even kan in een nieuw zwembad, vlakbij station Ede-Wageningen. Exact op de plek waar Polar Bears op 17 juli 1946 werd opgericht en werd vernoemd naar Polar Bear Divisie die Ede een jaar eerder had bevrijd…Een prachtig en eeuwig eerbetoon aan de soldaten die hun leven hebben gewaagd (en een aantal ook gegeven) voor onze vrijheid.

 

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com