Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears ternauwernood naar eerste competitiezege

02/10/2018

De altijd lastige uitwedstrijd van de heren van Polar Bears tegen De Ham eindigde wederom in een krappe overwinning in de slotfase. Na drie periodes verliezend te hebben afgesloten stelde het in de laatste periode de zege in de laatste vier minuten veilig: 9-10.

De thuisploeg ging met een 8-6 voorsprong het laatste kwart in. Een eindsprint van de beren bracht hen toch de 9-10 winst. Tom de Weerd en Sem de Wit waren allebei het meest trefzeker met drie doelpunten. Het inpassen van een nieuwe speelstijl, onder aanvoering van de nieuwe coach Jan-Bram van Luit en de komst van een nieuw aantal jonge spelers liet zich zaterdag nog merken.

Zaterdag speelt de ploeg haar eerste thuiswedstrijd tegen ZVL-1886 uit Leiden.