Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears twee keer de baas over Het Ravijn

21/01/2019

Zowel de heren als de dames wisten dit weekend te winnen van Het Ravijn uit Nijverdal. Op zaterdagavond versloegen de dames de medekoploper in de Eredivisie met 11-7. Zondagavond deden de heren dat dunnetjes over met een nipte 10-9 overwinning.

Door de winst van de dames gaan ze nu solo aan kop. Voorheen werd die positie gedeeld met twee andere ploegen. Zaterdag bleek Het Ravijn in de beginfase een stugge ploeg te zijn, maar naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Polar Bears meer controle over de wedstrijd.

Dat was in het duel van de heren wel anders. Na een minuut spelen keek de ploeg al tegen een 0-2 achterstand aan. Reden genoeg voor coach Mike van Beek om bijna zijn gehele basisploeg meteen te wisselen. In eerste instantie scoorde Het Ravijn nog twee keer, daarna begon het meer te lopen bij de ploeg en in de derde periode pakten de beren voor het de voorsprong met 8-7.

In de hectische slotfase wisselden de ploegen de doelpunten af. Maar uitgerekend oud-speler van Het Ravijn Jorrit Aanstoot had 37 seconden voor het einde het laatste woord, met de winnende 10-9.

In de Eredivisie Dames gaat Polar Bears nu aan kop met de volle buit uit vier duels. Op drie punten achterstand volgen Widex GZC Donk, Het Ravijn en UZSC. De heren blijven op de vierde plek staan. Komende zaterdag volgen er weer twee thuiswedstrijden. De dames spelen om 18.00 uur tegen ZV De Zaan. De heren spelen daarna om 19.30 uur tegen ZV De Ham.

Foto: Gunnink Fotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com