Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears verslaat hoger geklasseerd UZSC

09/11/2022

De herenploeg van Polar Bears heeft in eigen huis prima zaken gedaan door UZSC met 15-10 te kloppen. De beren, vierde op de ranglijst, schoten uit de startblokken tegen de nummer twee van de eredivisie.

In de eerste periode vond Polar Bears vijf keer het net, tegenover één Utrechtse treffers. Die marge wist de ploeg verder uit te bouwen in de tweede periode tot 9-4. Vooral Lars ten Broek was op dreef met vier treffers. Eelco Wagenaar was weer terug onder de lat.

In het vervolg probeerde UZSC aan te klampen en wist de achterstand wel te verkleinen, maar de zege kwam voor de ploeg van Bas De Jong niet meer in gevaar. Zodoende achterhaalde Polar Bears de Utrechters op de ranglijst en staan er nu drie ploegen met tien punten op de tweede plaats. Koploper AZC staat nog drie punten verder weg. De damesploeg kwam niet in actie afgelopen weekend.

Zaterdag 5 november
Polar Bears – UZSC 15-12
Periodestanden: 5-1, 4-3, 2-3, 4-5
Doelpuntenmakers Polar Bears: Lars ten Broek 4, Sander Roels 3, Marnick Snel 3, Guus Wolswinkel 2, Sam Kunz, Ruud van der Horst, Jens Wijgers.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com