Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears versterkt zich met twee talenten

23/05/2017

De damesselectie van Polar Bears heeft zich versterkt met keepster Sacha Kimenai (jaargang 2000) en Luna de Vries (2000). Kimenai komt over van De Vennen en De Vries verruilt Het Ravijn voor Polar Bears. Beide speelsters maken ook deel uit van de selectie van Jong Oranje 2 die deze zomer uitkomen tijdens het EJK in Servië.

Coach van de dames Evangelos Doudesis toont zich content met de komst van de twee speelsters. “Ze passen uitstekend bij ons plan om door te groeien naar de Nederlandse top. Wij willen daar als team naartoe en zij willen als speelsters die top bereiken.” Afgelopen seizoen verraste Polar Bears met het bereiken van de finale om het Nederlands Kampioenschap waarin het uiteindelijk van UZSC verloor. “Daarmee hebben we weer een nieuwe stap gezet, voor volgend seizoen willen we verder doorgroeien en mee gaan doen om de bovenste plaatsen.”

De nieuwe speelsters passen goed in het huidige, jonge team van Polar Bears. “Met de komst van Sacha beschikken we met Joanne Koenders en Lianne van Holland uit eigen jeugd over drie keepsters met een topsortmentaliteit. Luna zie ik als een slimme, multifunctionele speelster.”

Voor beide speelsters geldt dat ze komend weekeinde de kwartfinales van de play-offs in de Eredivisie B-jeugd spelen. Kimenai komt daarin uit als gastspeelster voor PSV. Luna de Vries speelt namens Het Ravijn. Ook de meisjes van Polar Bears komen in actie, zij spelen vrijdag hun eerste wedstrijd tegen ZPB H&L Productions.

Naast Sacha Kimenai komt ook haar zusje Tessa Kimenai over van De Vennen. Zij zal volgend seizoen voor meisjes onder de 17 gaan spelen.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com