Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Polar Bears weet niet te winnen

20/02/2023

Een weekend om snel te vergeten voor de eerste teams van Polar Bears. Zowel de mannen- als de vrouwenploeg verspeelden dure punten.

De mannen van Polar Bears werden verrast door ZVL-1886. In eigen huis konden de beren niet opboksen tegen de Leidse tegenstander. De ploeg stond de gehele wedstrijd op achterstand, hoewel het na een 4-8 achterstand nog wel terugkwam tot 8-9. Dit seizoen hadden ze nog niet verloren in eigen water. Geluk was wel dat alle topploegen tegen puntenverlies aanliepen. Zodoende bleef de schade beperkt

In Nijverdal liep de vrouwenploeg voor de derde keer dit seizoen averij op. Ook de berinnen keken de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan, maar wisten de schade uiteindelijk wel te repareren. Van 9-6 achter kwam de ploeg via twee treffers van Silvanne Slot en een van Nina van de Geijn terug tot 9-9, maar meer was de ploeg niet gegeven.

Zaterdag 18 februari
Polar Bears – ZVL-1886 Center 8-9
Periodestanden: 2-4, 2-2, 2-2, 2-1
Doelpuntenmakers Polar Bears: Benedek Szöke 2, Sam Kunz 2, Sander Roels 2, Jens Wijgers, Guus Wolswinkel.

Het Ravijn – Polar Bears 9-9
Periodestanden: 5-2, 2-2, 2-2, 0-3
Doelpuntenmakers Polar Bears: Lola Molhuizen 3, Silvanne Slot 2, Jill Oort, Nina van de Geijn, Storm Willemsen, Laura Schinkel.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com