Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Pupil van de Week: Antoni Chlebicz

26/02/2019

Met Antoni Chlebicz langs de badrand was er onlangs weer een nieuwe pupil van de week, met hem erbij werd er ook nog eens gewonnen! Het pupil van de week zijn, de training voor de wedstrijd, de wedstrijd krijgen, de bal, alles was leuk! Hij schreef voor ons een stukje.

“Ik vond het echt super leuk om pupil van de week te zijn. Het leukste vond ik de training voor de wedstrijd. De wedstrijd kijken vond ik ook heel leuk. Ik ben echt super blij dat ik een bal mee kreeg. Dus ik vond het super leuk om met de H1 te zijn, en natuurlijk de beste keeper van Nederland.”

-Antoni

https://www.nflplayershop.com, https://www.lionsplayershop.us, https://www.49ersplayershop.us, https://www.billsplayershop.us, https://www.packersplayershop.us, https://www.texansplayershop.us, https://www.chiefsplayershop.us, https://www.ravensplayershop.us, https://www.cowboysplayershop.us, https://www.ramsplayershop.us, https://www.buccaneersplayershop.us, https://www.eaglesplayershop.us, https://www.nflprostore.us, https://www.patriotsplayeronline.com