Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Pupil van de Week: Bruce Berendsen

04/12/2018

Daar was die weer! De tweede pupil van de week. Deze keer was het extra spannend met twee nieuwe trainers aan de kant, dus met Bruce erbij een haast volledige nieuwe bank. Bruce speelt zelf in Polar Bears onder de 11 jaar. Hij vertelt ons over zijn avond.

Ik vond het leuk om Pupil van de week te zijn en met Heren1 mee te trainen. In het begin van de wedstrijd mocht ik de bal in het water gooien, dat vond ik superleuk. Later heb ik een bal gekregen, daar stonden alle namen van de spelers op. Ik mocht ook een foto maken met het Heren1 team.

Het is fantastisch.

– Groeten,
Bruce

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com