Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Pupil van de Week: Daniël Vergeer

21/02/2020

In de herenwedstrijd tegen GZC Donk was Daniël Vergeer de pupil van de week. Naast dat hij vertelde of hoe hij zijn avond had beleefd, vertrouwde hij ons ook zijn dromen toe. Veel succes daarmee, en hopelijk tot over een paar jaar Daniël!

Hallo, ik ben Daniël Vergeer. Ik ben 9 jaar en speel in het team <11 a. Zaterdag 15 februari mocht ik pupil van de week zijn bij Polar Bears H1 tegen Widex GZC Donk H1. Ik vond dit echt super leuk. Ik heb veel vragen aan de spelers kunnen stellen. Zoals bijvoorbeeld wat hun mooiste goal was. Ik vond het eerst wel erg spannend, maar na poosje vond ik het heel leuk. Ik mocht mee inzwemmen en inzwaaien. Ook een paar ballen op de keepers mogen gooien. En verder mocht ik in de line up staan en werd mijn naam ook genoemd. Ik ging toen klappen en dat was echt heel leuk. Toen mocht ik de bal van de scheidsrechter bij het begin van de wedstrijd in het water gooien. Ik mocht ook de hele wedstrijd van dicht bij bekijken op de reserve stoel. De wedstrijd was erg spannend, maar jammer dat ze verloren hebben. Na de wedstrijd mocht ik met het hele team op de foto en kreeg ik een bal met alle handtekeningen, een certificaat en een hele mooie bidon. Mijn grootste droom is om ook in de team en in het Nederlandse team te mogen spelen.

– Daniël

https://www.nflplayershop.com, https://www.lionsplayershop.us, https://www.49ersplayershop.us, https://www.billsplayershop.us, https://www.packersplayershop.us, https://www.texansplayershop.us, https://www.chiefsplayershop.us, https://www.ravensplayershop.us, https://www.cowboysplayershop.us, https://www.ramsplayershop.us, https://www.buccaneersplayershop.us, https://www.eaglesplayershop.us, https://www.nflprostore.us, https://www.patriotsplayeronline.com