Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Pupil van de Week: Dyon de Bruijn

09/04/2019

Dyon de Bruijn was vorige week de pupil van de week! Vooraf was hij wat zenuwachtig, maar dan zijn er altijd de vriendelijke nummers 10 die willen helpen. Met Dyon werd er ook nog eens gewonnen.

Ik vond het super spannend om pupil van de week te zijn. Maar de nr. 10 Tom de Weerd was heel aardig en legde uit was ik moest doen.
Ik vond het heel gaaf dat mijn naam omgeroepen werd en dat ik de bal in het water mocht gooien en dat ik een bal met certificaat kreeg.
Samen met het team op de foto was echt stoer!

– Dyon

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com