Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Pupil van de Week: Sanne Geels

05/02/2019

Onlangs was Sanne Geels de tweede pupil van de week dit seizoen bij de dames. Sanne speelt in gemengd onder 11 jaar en met haar op de bank wisten de dames hun wedstrijd te winnen! Ze vertelde ons over haar avond.

“Ik vond het superleuk om Pupil van de week te zijn. De teambespreking vond ik het leukst. Ik mocht ook de bal in het water gooien, maar daar was ik wel een beetje zenuwachtig voor. Ik wil later net zo goed worden in waterpolo als de dames in het team. Ik vond het leuk dat ik een bal kreeg met alle namen van de dames erop. De foto maken vond ik grappig. Ze tilden mij zelfs op!

-Sanne

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com