Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Pupil van de Week: Serena Blijdestijn

22/01/2019

Afgelopen zaterdag was er een nieuwe pupil van de week en deze keer bij de dames! Serena Blijdestijn is haar naam, ze speelt in <11 en met haar op de bank wist Polar Bears de wedstrijd te winnen! Ze vertelde aan ons hoe blij ze was om erbij te zijn.

Op zaterdag 19 januari was ik pupil van de week en mocht ik bij de wedstrijd van dames 1 zijn. Aan het begin was ik best zenuwachtig maar later voelde ik me op mij gemak bij de dames. Ik vond het super leuk. Ik mocht de bal in het wedstrijd bad gooien aan het begin van de wedstrijd. En werd ook voorgesteld aan het publiek. Ook mocht ik met dames 1 inzwemmen. Ik vond de dames heel aardig en grappig. Het was een dag die ik nooit zal vergeten.

-Groetjes Serena

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com