Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Pupil van de Week: Luc van Soest

02/02/2018

Tijdens de gewonnen wedstrijd van Heren 1 tegen De Zijl Zwemsport, was Luc van Soest de pupil van de week. Een grote belevenis maar niet zonder succes! Hieronder vertelt hij over z’n belevenissen.

“Als eerste werd ik ontvangen in de Dolfijn. Toen werd ik naar de kleedkamer gebracht. Toen gingen we in de kleedkamer de voorbespreking doen. Daarna gingen we inzwaaien en inzwemmen. Ik mocht ook proberen in de goal te schieten. In de goal lag de beste keeper van Nederland maar toch heb ik twee keer gescoord. Na het inzwemmen gingen ze iedereen voorstellen, ook ik werd voorgesteld! Toen de wedstrijd begon mocht ik de bal erin gooien en daarna keek ik naar de wedstrijd. De wedstrijd was erg spannend! Polar Bears had uit eindelijk wel gewonnen. Na de wedstrijd kreeg ik een bal en een soort diploma. Ik vond het heel leuk! Iedereen bedankt!”

Luc van Soest

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com