Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Pupil van de week: Sandrésh Bhageloe

06/12/2017

Tijdens de thuiswedstrijd van Heren 1 tegen ZPC Amersfoort was Sandrésh Bhageloe de tweede pupil van de week dit seizoen. Sandrésh speelt in <11A en vond het zo leuk, dat hij het nog wel een keer wilt doen!

“Het was heel leuk om pupil van de week te zijn. Het passen en schieten was het leukst, maar ook de wedstrijd was leuk. En hoera, we hebben met 14-11 gewonnen! Het was ook leuk om voorgesteld te worden, en daarna heb ik de bal precies in het midden gegooid. Ik wil heel graag nog een keer pupil van de week zijn.” – Sandrésh Bhageloe.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com