Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Pupillen van de week: Tobias Maassen & Aliyah te Mebel

21/12/2019

Onlangs was er niet één pupil van de week, maar~waren twee! Zowel bij de dames als de heren viel er een nieuw gezicht te ontdekken in het water. Tobias Maassen steunde de heren bij hun wedstrijd, Aliyah te Mebel stond de dames bij in hun wedstrijd tegen PSV. Ze stuurden ons een prachtig stukje waarin ze vertelden over hun avond.

Ik vond het heel spannend.
Spannend om bij de heren 1 te staan, omdat dat het het beste team van waterpolo is en daarom vind ik het spannend.
Ik heb het nog nooit gedaan. Meer leuk dan spannend.
– Tobias Maassen (O11b)

~~

Hallo allemaal,
Ik ben Aliyah te Mebel, 8 jaar oud en speel bij de mini’s en <11b.
Zaterdag 14 december 2019, was het dan zover.
Tijdens de wedstrijd Polar bears D1 – PSV Waterpolo D1, was ik pupil van de week. Dat vond ik heel leuk, maar ook best spannend. 
Ik mocht meedoen met inzwaaien, inzwemmen en ingoiien. Daarna kwam het voorstellen en mocht ik de bal in het water gooien van de scheidsrechter. Tijdens de wedstrijd mocht ik bij het team blijven. De dames wonnen de wedstrijd met 17-6. Na de wedstrijd met dames 1 nog even op de foto en kreeg ik een mooie bal, bidon en een oorkonde. Dank jullie wel allemaal voor een hele mooie avond.

 

Groetjes,
– Aliyah te Mebel

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com