Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Red De Dolfijn

23/04/2021

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Dolfijn open kan blijven. Help je mee?

Onlangs ontvingen we een brandbrief van het bestuur van de Dolfijn. De Dolfijn wordt zwaar getroffen door de corona crisis en kan zonder verdere hulp deze crisis niet overleven. Dat willen we natuurlijk voorkomen! Red de Dolfijn! 

  Help ook mee en ‘geef een rondje’ 

3 koffie    5 biertjes     bier + wijn    ????

Uit de brief:
De corona crisis treft onze verenigingsruimte de Dolfijn. Al maanden geen inkomsten. De vaste lasten gaan door, zonder een financiële ondersteuning vanuit de overheid. Dankzij een eerdere ondersteuning vanuit de besturen van de vijf aangelsoten verenigingen konden we weer een periode overbruggen zonder in de schulden te komen. Het bestuur van de Dolfijn wil nu middels een crowdfunding actie de hulp inroepen van iedereen.

Weer starten zonder schulden biedt perspectief voor de toekomst
We kunnen er haast vanuit gaan dat we pas in september weer gewoon kunnen gaan draaien. Tot die tijd moeten we met geen / weinig inkomsten de vaste lasten blijven betalen. Ook zal straks bij opening de nodige inkopen moeten worden gedaan. Het onderhoud is beperkt tot het strikt noodzakelijke, zoals controle brandweer, onderhoud verwarmingsketel, onderhoud tapinstallatie enz.  Maar het onderhoudspotje is nu ook leeg. En dat alles betekent dat we de doelstelling zeker niet halen, zonder de hulp van jullie.

Maria, namens de Dolfijn:
We kunnen geen aanspraak maken op steun vanuit de overheid. We moeten het zelf oplossen. Uitgaande van de vaste lasten t/m september stevenen we af op een tekort van ongeveer 7.500 euro. Daar zit de jaarlijkse premie bij van de verzekering die we in juli moeten betalen. In dit bedrag is ook een eerste kleine inkoop meegerekend. We moeten alles opnieuw inslaan.

Hartelijk dank voor uw donatie!

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com