Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Restaurant De Beren sponsort, de bearen!

17/10/2022

‘Dit past’, zo zeggen eigenaren Leo en Bianca Bruins van restaurant De Beren in Ede. Het restaurant, nabij de Stadspoort aan de Laan der Verenigde Naties in Ede, is onlangs sponsor geworden van waterpolovereniging Polar Bears.

Gezien de namen van het restaurant en de club is het een ‘match made in heaven’, maar er zit meer achter volgens de eigenaren.
“De naam van ons bedrijf en dat van Polar Bears past natuurlijk perfect bij elkaar, maar onze zoon is gaan waterpoloën bij de club en we zijn onlangs vanuit de Randstad naar Ede verhuist. Bij Polar Bears zijn we in een fijne omgeving terecht gekomen. Sporten is gezond, Polar Bears is een topvereniging en wij willen als ondernemers ons steentje aan zo’n mooie vereniging met veel ambitie bijdragen”, volgens het echtpaar, die ook eigenaar zijn van De Beren in Veenendaal.

Sander ten Broek van de sponsorcommissie van Polar Bears, is blij om Restaurant De Beren te verwelkomen in de businessclub. “Geweldig om met Bianca en Leo samen te werken. Ze hebben twee prachtige restaurants waar je heerlijk kunt lunchen en dineren. Onze herenselectie is onlangs al langs geweest en de recensies waren erg goed. We hopen dat veel Bearen de weg naar Restaurant De Beren gaan vinden en samen gaan we voor een lange samenwerking!”

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com