Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Robin Wijgers en Polar Bears per direct uit elkaar, Jeroen Cavaljé interim coach

29/02/2024

Op verzoek van Robin Wijgers, trainer-coach van de herenselectie van Polar Bears is de samenwerking per direct verbroken. Robin geeft aan: ‘We hebben in januari geëvalueerd met de selectie en in de ontwikkeling van het team geïnvesteerd. Daar kwam een aantal verbeterpunten uit voor mij en de staf. Daar zijn we mee aan de slag gegaan, maar ik merk dat het mij niet lukt om het team verder te helpen. Na de nederlaag tegen het Ravijn dit weekend heb ik er het weekend over nagedacht en voor mijzelf de conclusie getrokken. Ik ben Polar Bears dankbaar voor de kans die ze mij gegeven hebben en hoop dat er snel een oplossing gevonden kan worden, zodat het team nog voor een goede klassering voor de play offs kan gaan’.

Voorzitter van de Technische Commissie Rob van de Blaak vult aan: ‘jammer dat Robin tot deze conclusie is gekomen, maar ook krachtig dat hij dit zelf aangeeft en daarmee het belang van de ploeg en de club voorop stelt. Dat kunnen we alleen maar waarderen, naast de tomeloze inzet van Robin, waarvoor we hem zeer dankbaar zijn.

‘Nadat we maandag Robins besluit hoorden zijn we als Technische Commissie aan de slag gegaan om een oplossing te vinden. We zijn heel blij te kunnen delen dat we Jeroen Cavaljé bereid hebben gevonden het team uit de brand te helpen. Wat is het fijn om een club te zijn waar iconen rondlopen die hun verantwoordelijkheid pakken als het nodig is! Jeroen zal een team om zich heen formeren om de klus te klaren en de komende 10 wedstrijden zo goed mogelijk te spelen..

Jeroen Cavaljé: `Laat ik voorop stellen dat ik het jammer vind dat Robin deze keuze gemaakt heeft. Het afgelopen seizoen heb ik al op structurele basis mijn bijdrage geleverd aan trainingen, dus ik heb wel enig zicht op wat er speelt binnen het team. Het einde van het seizoen komt al snel in zicht, maar ik ga mijn best doen een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het team en de spelers. We gaan er het beste van maken!´