Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Ruud van der Horst terug bij Oranje

04/12/2017

Polar Bear Ruud van der Horst keert weer terug bij de nationale waterpoloselectie. De aanvoerder van het eerste team bedankte na het mislopen van de Spelen in Rio om zich volledig op zijn maatschappelijke carrière te richten. Desondanks begon het weer te kriebelen bij de circa 100-voudig international.

Van der Horst nam contact op met bondscoach Robin van Galen en de bedoeling is dat hij vanaf januari weer deel uitmaakt van de selectie. “Ik begon het team en het internationale spel steeds meer te missen. Gaandeweg kreeg spijt van mijn beslissing om te stoppen. In januari begin ik met het meetrainen en hoop dat ik zo snel mogelijk kan aanhaken. Dat zal even tijd nodig hebben, maar ik ga gewoon knallen en dan zien we het wel.”

Foto: Gunnink Fotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com