Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Seles Design nieuwe kledingsponsor Polar Bears

15/06/2019

We zijn trots om te melden dat we een nieuwe kledingsponsor voor Polar Bears hebben vastgelegd.

De afgelopen maanden zijn we als kledingcommissie druk bezig geweest om uit 6 potentiële kledingleveranciers er uiteindelijk één te selecteren. We zijn verheugd om Seles Design als uiteindelijke winnaar, voor de komende 4 jaar, als onze kledingsponsor aan jullie voor te stellen.

We willen natuurlijk Arnoud en Ilse van World Wide Wear enorm bedanken voor de jarenlange zorg voor onze kleding. In goed overleg is besloten dat we als vereniging met Seles een nieuwe weg inslaan.

Seles is een Hongaars Nederlandse kledingleverancier, gevestigd in Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in kleding voor waterpolo en zwemmen. Het bedrijf is opgericht door voormalig Hongaarse international Yuri Szeles.

Het basis kledingpakket zal gaan bestaan uit: een broekje, een T-shirt en een zwembroek/badpak. Daarnaast is het ook mogelijk om een hoodie, badjas en een rugtas te bestellen. Natuurlijk zullen ook (training)scaps te bestellen zijn.
In het nieuwe seizoen zullen de spullen ook online bij te bestellen zijn via de webshop van selesdesign.

Voor de combinatieteams Polar Bears /VZC zal er een apart kledingpakket te bestellen zijn.

Op het slotfeest op 21 juni in de Dolfijn is het mogelijk om deze kleding te passen en te bestellen. We zullen daar ook het ontwerp van de kleding gaan onthullen.

Uiteraard is het ook mogelijk dat er voor een individueel team kleding, tassen of caps worden gesponsord. Wil je hier meer over weten neem dan contact op met: Sander ten Broek .

Bij de vereniging is Peggy van Dommelen contactpersoon voor de kleding

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com