Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Slotfeest

08/06/2018

Vrijdag 29 juni is het weer tijd voor het traditionele slotfeest! Dat betekent: de huldiging der kampioenen, talent van het jaar-verkiezing en wordt er afscheid genomen van diverse mensen.

Maar bovenal sluiten we met z’n allen dit onvergetelijke seizoen af.

We starten de 29e om 20.00 uur in de Vrije Slag met een BBQ en drankjes en muziek. Ook is er de mogelijkheid om nog te zwemmen.

Entreekaarten gaan via Gert-Jan van Guilik en Céline Hendriks tijdens trainingen in de Vrije Slag/Peppel. In de voorverkoop zijn ze €7,50 en op de dag zelf aan de deur €10,-. Het ticket is goed voor drie drankjes en twee stukjes vlees op de BBQ. Meer info volgt!

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com