Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Sponsor Diner groot succes

30/05/2019

Op dinsdag 28 mei organiseerde de dames selectie in samenwerking met Restaurant Vroeger het Dames Sponsor Diner. Al bij binnenkomst werden de gasten hartelijk welkom geheten. De hele avond door waren de dames druk in de weer om iedereen te voorzien van een heerlijk 5-gangen diner en de nodige drankjes. Ook in de keuken werd hard gewerkt, en dat resulteerde in bijzonder lekkere toetjes, versierd met handgemaakte Polar Bear chocolaatjes.

Tussen de gangen door presenteerde Rami de Griekse Bingo en de Ouzo kon daarbij natuurlijk niet ontbreken. Bas stond stil bij het afscheid van Evangelos, die werd gedecoreerd met de gouden Polar Bears speld, voor zijn belangrijke bijdrage aan het succes van de hele dames/meisjes lijn binnen Polar Bears. Ook werden de stafleden bedankt.

Al met al was het een heel gezellige en geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is.
Restaurant Vroeger bedankt voor jullie gastvrijheid en wat ons betreft tot volgend jaar!

 

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com