Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Super Saturday groot succes

03/12/2019

logo zegers bouwlogo polar bears business clublogo king root barrier

Afgelopen zaterdag waren onze sponsoren en leden van de Bearenclub aanwezig bij Super Saturday. Ook onze hoofdsponsor bij de dames, KING RootBarrier was aanwezig met de directie. Zij kregen als eerste de nieuwe Polar Bears badjas uitgereikt.

Onder het genot van een drankje kwamen we in de stemming voor de eerste wedstrijd. Polar Bears dames speelden tegen Het Ravijn voor de beker. De hele wedstrijd ging het gelijk op en dit eindigde uiteindelijk in een terechte gelijke stand 11-11.

In het zwembad zat de sfeer er goed in, onze echte Beer zette de wave in bij logo jongenotter keurslager
de sponsoren en bearenclub. Nog napratend over de eerste wedstrijd gingen we gezellig terug naar ons clubhuis de Dolfijn waar een heerlijke erwtensoep van onze sponsor Keurslagerij Jongenotter op ons stond te wachten.

Snel weer terug naar het zwembad waar we uiteraard niets wilden missen van de heren wedstrijd tegen ZPB Barendrecht. Hierin debuteerde de inmiddels van een blessure herstelde Belgisch International Simon van der Jeugt. De wedstrijd werd met 13-8 gewonnen, met in het team een uitblinkende Tom de Weerd die vijf keer trefzeker was.

Weer terug in de Dolfijn genoten we van een wijnproeverij, die was georganiseerd door de selecties. Sponsoren, leden van de Bearenclub en Dames- en Heren selectie hebben alle wijnen vergeleken en de lekkerste wijnen zijn uitgekozen voor de wijnactie. Vanaf 3 december kunnen de wijnen besteld worden via selectieleden van Polar Bears. Meer informatie daarover vind je in deze folder. Met deze wijnactie kan een trainingskamp in het buitenland gefinancierd worden. Bij deze geslaagde proeverij was er voor bijpassende worst en kaas gezorgd door Keurslagerij Jongenotter.

Het was een Super Saturday avond waar we met plezier op kunnen terugkijken. Op naar de volgende bijeenkomst.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com