Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Trainer/trainster Fit en Fun gezocht

22/11/2017

 

Voor onze Fit en Fun trainingen zijn wij opzoek naar enthousiaste train(st)er die ons team kan versterken. Onze training is op dinsdagavond van 19:00-20:00u in zwembad de Peppel in Ede.

Wij zoeken iemand met de nodige spierkracht die de trainer o.a. kan ondersteunen met het in en uit het water tillen van het grote materiaal.

Wat bieden wij?
Fit en Fun bestaat uit een groep senioren van verschillende leeftijden. Er wordt op een ontspannende manier gezwommen met gerichte oefeningen om de conditie op peil te houden.

Bent u wellicht geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maria van Beek (mariavanbeek1953@hotmail.com)

https://www.nflplayershop.com, https://www.lionsplayershop.us, https://www.49ersplayershop.us, https://www.billsplayershop.us, https://www.packersplayershop.us, https://www.texansplayershop.us, https://www.chiefsplayershop.us, https://www.ravensplayershop.us, https://www.cowboysplayershop.us, https://www.ramsplayershop.us, https://www.buccaneersplayershop.us, https://www.eaglesplayershop.us, https://www.nflprostore.us, https://www.patriotsplayeronline.com