Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Trainer/trainster synchroonzwemmen gezocht

22/11/2017

 

Voor onze synchroon afdeling zijn wij opzoek naar enthousiaste train(st)ers die ons team kunnen versterken. Onze trainingen zijn op maandagavond van 18:00-20:00u, op woensdagavond van 18:00-20:00u en op zaterdagochtend van 07:30-10:30u in zwembad de Peppel in Ede.

Wat bieden wij?

  • Zwemtraining/landtraining (lenigheid/kracht/stabiliteit)
  • Synchroon zwemsters van verschillende leeftijden en niveaus
  • Een gedreven en gezellig trainstersteam

Het is fijn als u enige ervaring heeft, maar ook zonder ervaring bent u meer dan welkom. Bent u wellicht geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anouk Stemerding (anouk.stemerding@live.nl)

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com