Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Trainingen, teamindelingen en ander nieuws

03/08/2016

Het is begin augustus en de trainingen en voorbereidingen voor seizoen 2016-2017 zijn in volle gang. Hieronder lees je alles over de teamindelingen, trainingstijden, wie de zwemgroep training gaat geven, de Sport High School ook voor andere Polar Bears leden is en de eerste trainingsbijeenkomst.

Teamindeling jeugd, dames en heren
Hierbij het complete overzicht van de indeling van onze jeugdteams en dames- en herenteams. Dit is de indeling van de teams zoals wij die hebben opgegeven bij de KNZB. Uiteraard zijn er allerlei afspraken tussen trainers en spelers over meespelen bij andere teams. Die zijn niet allemaal in deze indeling opgenomen om het enigszins overzichtelijk te houden. Als er vragen zijn over de teamindeling, meld je dan bij de coördinatoren van de WPC (Henk, Lia of Peter) of bij je eigen trainer.

Trainingstijden seizoen 2016-2017
Vanaf maandag 29 augustus starten de trainingen in De Peppel volgens dit schema. Let op – een aantal trainingstijden zijn veranderd ten opzichte van vorig seizoen. Kijk dus even goed wanneer je traint met je team!

Zwemgroep op woensdagmiddag
Het komende seizoen starten we vanaf woensdag 31 augustus weer met een aparte zwemgroep voor nieuwe leden die net hun A of B diploma hebben gehaald. We zijn heel blij dat Marike Moolhuijzen en Noa te Riele deze zwemgroep weer op willen pakken. Dit hebben zij een aantal jaar terug ook met veel succes gedaan. Veel van de kinderen die nu actief zijn in onze jeugdteams, zijn gestart bij deze zwemgroep. De kinderen leren hier spelenderwijs de verschillende zwemslagen en de eerste beginselen van het waterpolo. De zwemgroep is in het kleine badje van De Peppel op woensdag van 17 tot 18 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met marikemoolhuijzen@gmail.com.

Trainersbijeenkomst – maandag 29 augustus
Graag willen wij het nieuwe seizoen ook gelijk starten met een bijeenkomst voor alle trainers en teambegeleiders. Deze bijeenkomst is op maandag 29 augustus van 20.00 tot 22.00 uur in De Dolfijn. Naast praktische informatie voor het nieuwe seizoen vanuit de WPC, willen we jullie deze avond input meegeven voor de trainingen in de komende periode. Vanuit Polar Bears vinden we het belangrijk dat onze waterpololeden op eenzelfde wijze worden opgeleid. Vandaar dat we ook het komende seizoen weer een aantal bijeenkomsten (in De Dolfijn maar ook door begeleiding tijdens trainingen) gaan organiseren die in het teken staan van het aanleren van techniek en tactiek. Tijdens de eerste bijeenkomst staat de opbrengst van het onderzoek van Koen de Weerd centraal. Koen heeft in zijn praktijkopdracht voor school vele technieken en tactische situaties toegankelijk gemaakt via youtube filmpjes en op andere interactieve wijze. Hans Frankenmolen geeft eerst een korte inleiding op het opleidingsplan binnen Polar Bears met aansluitend een demonstratie door Koen van ondersteunend materiaal (technieken en tactieken) en de toegankelijkheid daarvan. We gaan er vanuit dat alle trainers en teambegeleiders hierbij aanwezig zijn!

Trainingen Sport Highschool – nu ook voor andere Polar Bears Leden!
De SHS wordt georganiseerd door het Pallas Athene College en Polar Bears en veel van onze jeugdleden volgen dit programma. Vanuit Polar Bears zijn wij steeds bezig om de mogelijkheden voor talentontwikkeling verder uit te breiden en te optimaliseren. Daarom zijn wij blij om te kunnen melden dat er een 3e training voor de SHS deelnemers kan worden aangeboden, tijdens deze training zijn ook andere jeugdleden van Polar Bears welkom! De trainingstijden voor volgende schooljaar zijn:

  • dinsdag- en woensdagochtend van 8.30 tot 9.45 uur (standaard trainingen als onderdeel van het lesprogramma van SHS, alleen voor SHS deelnemers)
  • donderdagmiddag van 14.45 tot 16.00 uur (extra training voor SHS deelnemers en Polar Bears leden)

De training op donderdagmiddag wordt ook aangeboden voor Polar Bears leden die niet op de SHS zitten (groep 8 basisschool of op ander voortgezet onderwijs) en aan talentvolle spelers uit de regio. Om het hele jaar deze extra training te kunnen volgen, vragen wij wel een vergoeding:

  • Voor SHS en Polar Bear leden is dit € 50,- per jaar
  • Voor overige deelnemers € 100,- per jaar (hiervoor kunnen zij ook gebruik maken van de zwemtraining op donderdagochtend van 7 tot 8 uur)
    Als je deze 3e training op donderdagmiddag wilt volgen, meld je dan aan via hans.frankenmolen@gmail.com (de coördinator van SHS vanuit Polar Bears). Voor meer informatie kun je ook mailen met Hans. We hopen op veel enthousiaste reactie en zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!
https://www.nflplayershop.com, https://www.lionsplayershop.us, https://www.49ersplayershop.us, https://www.billsplayershop.us, https://www.packersplayershop.us, https://www.texansplayershop.us, https://www.chiefsplayershop.us, https://www.ravensplayershop.us, https://www.cowboysplayershop.us, https://www.ramsplayershop.us, https://www.buccaneersplayershop.us, https://www.eaglesplayershop.us, https://www.nflprostore.us, https://www.patriotsplayeronline.com