Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Uitslag Polar Bears enquête

21/02/2018

Beste Polar beren,

Tijdens de ledenvergadering op 6 november heeft het bestuur ondergetekende gevraagd een enquête te houden in het kader van het Polar Bears gevoel. Met dank aan Jennifer Halfmouw die mij enorm geholpen heeft bij het opzetten van deze enquête en het  verwerken van de antwoorden.

Hieronder staan een aantal globale conclusies die door ons zijn getrokken uit de enquête, die door 104 leden is ingevuld(ca. 25%)

Geïnspireerd door de Olympische Winterspelen hebben wij gekozen voor een korte presentatie in de 5 bekende ringen, zonder uitgebreide toelichting. Over vervolg stappen wordt momenteel nagedacht.

Er is ook een gedetailleerde analyse van 24 pagina’s beschikbaar die op aanvraag aan geïnteresseerden kan worden toegestuurd. Die kan per e-mail voor 28 februari bij mij worden aangevraagd via:

vanvelsen@veteranen.nl

Carel van Velsen(mede namens Ruud v.d. Veer en Focko Rommerts)


https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com