Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Update nieuwe kledinglijn

18/08/2019

Het nieuwe seizoen begint steeds dichterbij te komen, dus het is tijd voor een update over de nieuwe kledinglijn.

Zoals beloofd zou er nog een mogelijkheid komen om de nieuwe kleding te passen.
Het nieuwe pasmoment zal zijn op: vrijdag 6 september van 18.15 tot 20.00 in de Dolfijn  voeg toe aan google agenda

Na de passessie van 21 juni zijn de modellen van de badpakken nog iets naar onze wensen aangepast. De maten zijn nu hetzelfde zoals de PB badpakken waren. Daarom willen we graag iedereen die al een badpak heeft besteld bij deze oproepen om aan Peggy door te geven welke maat je nu zou kopen van PB. Dan passen we die aan in de bestelling.

De teams CJ1, CG1, BJ2 en BJ1 zijn gecombineerde teams Polar Bears/VZC met aangepaste kleding. De ontwerpen hiervan komen binnenkort online.

Bij de vereniging is Peggy van Dommelen contactpersoon voor de kleding.
Uiteraard is het ook mogelijk dat er voor een individueel team kleding, tassen of caps worden gesponsord. Wil je hier meer over weten neem dan contact op met Sander ten Broek.

De ontwerpen zijn bijna klaar, zodra alles klaar is zal de hele lijn ook te bestellen zijn via de webshop van Seles (vanaf medio september).

Zwembroek 33 euro
Badpak 55 euro
T-shirt 19,95
Korte broek 25 euro
Lange broek 33 euro
Hoody 47,95
Rugzak 45,90
Badjas 60 euro

Toeslag naam op zwembroek, badpak of rugtas: 3,50

De kledingcommissie (Céline, Angelique en Sander)

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com