Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Volop jeugdsucces tijdens NK’s

13/06/2018

Afgelopen weekeinde leverde voor de jeugd van Polar Bears enkele bijzondere successen op. De meisjes in de leeftijdscategorie onder 15 jaar werden in Alblasserdam Nederlands kampioen. De jongens van dezelfde jaargang werden tweede van Nederland. Decor voor hun toernooi was Zwembad de Peppel, dat het gehele weekend in het teken stond van het jeugd-NK.

Voor de meisjes werd het een weekend om nooit te vergeten. De poulefase verliep uiterst soepel met op zaterdag 6-26 en 13-4 winst op ZV Haerlmen en ZVL-Tetteroo. In de halve finale werd vervolgens ZPC Wiekslag met 17-3 verslagen en in de finale, tegen opnieuw ZVL, werd er weer gewonnen. Ditmaal met 14-8 en daarmee kroonden de meisjes zich tot Nederlands Kampioen!

Jongens spelen in de Peppel
Op zaterdag werden de jongens overtuigend winnaar van de poule door ZVL-1886 (2-15) en ZV de Zaan (17-6) te verslaan. De halve finale op zondag werd vervolgens ook overtuigend met 12-5 gewonnen van PSV. In de eindstrijd moesten de beren helaas zijn meerdere erkennen in Widex GZC Donk. Polar Bears startte fel en liep uit naar een 3-0 voorsprong. GZC Donk kwam echter terug tot 4-4 en bouwde daarna de voorsprong gestaag uit en won uiteindelijk met 8-13. Wel vielen Sander Berkenbosch en Lars ten Broek nog in de prijzen. Berkenbosch werd verkozen tot beste keeper, Ten Broek tot beste speler van het toernooi.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com