Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Dames Polar Bears kronen zichzelf tot winterkampioen

28/11/2017

Dankzij een soevereine 7-13 overwinning op ZPB gaan de berinnen 2017 als koploper uit. De eerste plek moet het delen met ZVL, maar met een beter doelsaldo blijft het de Leidenaren net voor. Het is de enige ploeg die het nog niet trof dit jaargang.

De overwinning past precies in het huidige beeld van het seizoen. Vijf overwinningen op rij tegen enkele ploegen waarvan het vorig jaar nog regelmatig verloor. Het tekent de vooruitgang van de ploeg van Evangelos Doudesis, dat na de winterstop wel schutter Brigit Mulder ziet vertrekken naar de VS. Volgend weekend staat de kwartfinale voor de beker op het programma. In een tweeluik speelt het opnieuw tegen ZPB.

Ook de mannen van Polar Bears hadden een succesvol weekend. Op zaterdag versloeg het Schuurman BZC met 8-16. Een opvallend ruim verschil tegen de Gelderse buurman. Op zondag trad het in eigen bad aan tegen ZPC Amersfoort. Met 14-11 winst steeg het naar de vijfde plek op de ranglijst. Opvallend was dat in beide wedstrijden na twee helften spelen de beren al een ruime voorsprong hadden te pakken. (10-2 om 10-3). Tom de Weerd werd topscorer met tien doelpunten.

Foto: Gunnink Fotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com