Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Walking diner Sponsoren

14/12/2019

Op dinsdag 10 december jl. heeft de businessclub van Polar Bears een ‘Walking diner’ netwerkbijeenkomst georganiseerd bij 3 van haar sponsoren. Bedrijven die bij elkaar een kijkje in de keuken nemen, past binnen de nieuwe sponsorfilosofie van Polar Bears.

Rob van de Blaak van de sponsorcommissie van Polar Bears heette bij Edesign alle sponsoren welkom en vertelde over de nieuwe manier van sponsoring en vooral hoe de win-win-win voor alle partijen er uitgehaald kan worden. “Een van de nieuwe initiatieven is om bij elkaar te gaan kijken, een bedrijfsbezoek geeft direct een goed beeld van een bedrijf en dat is toch weer een andere manier dan alleen netwerken”, geeft Van de Blaak aan. “We willen met alle bedrijven die aan Polar Bears verbonden zijn een goede onderlinge sfeer hebben en daarnaast op een ongedwongen manier elkaar werk gaan gunnen. We zagen vandaag al de eerste leads ontstaan.”

Bij Edesign heeft eigenaar Alfred Jansen laten zien wat voor mooie reclamematerialen zij maken. Met passie vertelde hij over hun creativiteit en waar zij het verschil maken. De ondernemers waren onder de indruk van de mogelijkheden die er zijn. Uiteindelijk hebben we aldaar het voorgerecht genuttigd.

Vervolgens gingen we naar Schuiteman Accountants en Adviseurs waar we van Henry Schut en Bert van Dijk duidelijke uitleg kregen over de ‘Wet Arbeidsmarkt in Balans’. Er was voor de ondernemers voldoende tijd om vragen te stellen. In het prachtige pand aan de Boylestraat hebben we een heerlijk stamppotbuffet, van onze andere sponsor Keurslager Jongenotter, gegeten.

Het dessert werd genuttigd bij REDRUM, een bureau wat Ede in de reclamewereld op de kaart aan het zetten is. Carlijn Pluijmakers, een van de eigenaren van deze film- en animatiestudio heeft ons een kijkje achter de schermen gegeven. REDRUM gaat ook een mooie campagne voor Polar Bears ontwikkelen. Dit wordt nog vervolgd.

Indien ondernemers meer interesse hebben in de sponsoractiviteiten van Polar Bears, dan kunnen ze contact opnemen via:

sponsoring@polarbears.nl